Press photos

Press Picture 1

Press Picture 1, Photo: Saga Berlin, Niceguzz

 

Press Picture 2, Photo: Saga Berlin, Niceguzz

Press releases

http://www.mynewsdesk.com/
 • ​Kärlek, värme och fest i Panetoz nya låt ”Om”

  Panetoz har återigen lyckats ta fram det vi älskar mest hos dem i den nya singeln "Om”, kärlek, värme och en hel del fest! Låten är dedikerad till all kärlek som finns och blomstrar som mest under sommaren. Den kommer med ett nytt sound som innehåller mer groove och mer funk men så klart känns 100% Panetoz!

 • SaRaha släpper idag nya singeln "Kengele"

  ​Sara Larsson, aka SaRaha, tävlade som debutant i Melodifestivalen och tog sig hela vägen till final. Med sin superhit ”Kinzunguzungu” blev hon snabbt mångas favorit och toppade försäljningslistorna. Nu släpper SaRaha nya singeln ”Kengele”.

 • ​Oscar Zia streamar Platina och släpper en akustisk version av ”Human”

  Oscar Zias singel "Human" streamade Platina i veckan och han firar med att släppa en efterlängtad akustisk version, som han premiärspelade redan för en månad sedan när han gästade TV4 Nyhetsmorgon. Fansen har sedan dess hört av sig och velat att den akustiska versionen skulle släppas som singel.

 • Melodifestivalen – rekordutdelning för Warner Music • ​Warner Music står för halva startfältet i Melodifestivalen 2016

  Warner Music Sweden står för halva startfältet i Melodifestivalen 2016 med totalt 14 bidrag. Det är första gången som ett skivbolag har så många bidrag i den svenska Melodifestivalen sedan deltävlingarna infördes 2002.

 • ​Sveriges mest glädjespridande artistgrupp Panetoz släpper idag sin nya singel ”Fyrverkeri”

  ​Sveriges mest glädjespridande artistgrupp Panetoz släpper idag sin nya singel ”Fyrverkeri”

 • ​Panetoz frågar sig – hur dansar man i Norge?

  En Sveriges mest glädjespridande artistgrupper, Panetoz släpper idag sin nya singel ”Norge”. De har sedan genombrottet 2012 fått hela Sverige att dansa (och pausa) och nu är det dags för en ny singel med koreografi inspirerad från vårt grannland i väster.

 • Sommarens Allsångsartister presenterade

  Igår presenterade Petra Marklund årets artistuppställning i Allsång på Skansen för ett förväntansfullt och nyfiket pressuppbåd. Warner Music kan stoltsera med fantastiskt fin närvaro i så gott som samtliga program från namnkunniga artister.

 • Panetoz gör sommarens fotbollslåt tillsammans med TV4

  Om drygt två veckor sparkas Fotbolls-VM igång i Brasilien och Panetoz har fått den stora äran att ”skapa kaos” på det sätt de kan bäst. Tillsammans med Joy och Linnea Deb har de tagit fram årets fotbollslåt i samarbete med TV4. Idag är det premiär för ”World Clap”, en låt som hyllar den glädje och gemenskap som Fotbolls-VM innebär för alla de miljontals tittare världen över.

 • SANNA NIELSEN kommer till Vällingby City imorgon söndag 9 mars

  Imorgon, söndagen den 9 mars 11.00-17.00 blir det stor schlagerefterfest i Vällingby City. På plats har vi hela 6 st artister från kvällens final, däribland vinnaren Sanna Nielsen!

 • Panetoz släpper debutalbum "Det blir vad du gör det till" 23 februari

  Panetoz släpper sitt debutalbum "Det blir vad du gör det till" med bl a Melodifestivalbidraget ”Efter solsken”, guldsäljande ”Vissla med mig” samt 6x platinasäljande ”Dansa Pausa”.

 • Warner Music bakom mer än en tredjedel av startfältet i Melodifestivalen 2014

  Warner Music Sweden gör en storsatsning på Melodifestivalen 2014 och är med sina tolv bidrag det skivbolag som har med flest artister i nästa års tävling.

 • Warner Music Sweden storsatsar på Melodifestivalen

  Warner Music Sweden gör en storsatsning på Melodifestivalen 2014 och kan idag presentera fem artister som är klara för tävlingen. Fyra av dessa gör sin Melodifestivaldebut och den femte är oerhört rutinerad i dessa sammanhang och kommer att tävla för sjunde gången!

 • Grammisnomineringarna offentliggjordes idag

  Idag tillkännagav Grammis nomineringarna inför 2013 års upplaga, och Laleh ståtar med fyra grammisnomineringar. Panetoz, Streaplers och Lasse Stefanz har tagit hem var sin nominering, och Loreen tre. Från Nuclear Blast har Witchcraft och Sabaton var sin nominering i kategorin årets hårdrock/metal.

 • Panetoz vill uppmana dig att le!

  Nu, kl 12 datum 12-12-12 gör Panetoz videopremiär i sitt försök att förändra vintersverige. Detta är resultatet av hashtaggkampanjen #leförmig, och bandet fortsätter oförtröttligt att försöka få oss nerkylda svenskar att visa lite mer kärlek och omtanke i vardagen. Haka på du också!

 • Panetoz öppnar för Chris Brown i Globen

  SPG LIVE presenterar Chris Brown som kommer till Stockholm och Ericsson Globe den 19e november med ”The Fortune Tour”. I morse blev det bekräftat att svenska Panetoz blir förband i Stockholm och brittiska stjärnskottet Conor Maynard följer med ut på världsturnén.

 • Panetoz följer upp braksuccén - nya singeln är här!

  Känn dig fri heter nya singeln från Panetoz, och idag släpps den. Hur följer man då upp en sån braksuccé som Dansa pausa? Äh, man är sig själv bara.

 • Panetoz slår igenom internationellt och skapar kaos i Europa och USA

  Panetoz är på randen till sitt internationella genombrott - Dansa pausa närmar sig polska airplay top 10, den engelska versionen släpps i England i september och häromveckan gjordes en femminuters intervju med CNN, vilket ledde till att Atlantic Records i USA nu bestämt sig för att också släppa singeln.

 • Panetoz firar med kungafamiljen

  Panetoz är bekräftade för framträdande på SVT:s Nationaldagsfirande på Skansen tillsammans med kungafamiljen. Detta samtidigt som bandets tokhit Dansa pausa nu certifierats med dubbel platina i försäljningsstatus.

 • PANETOZ – ÅRETS FRAMGÅNGSSAGA

  Panetoz är Jordbro-killarna bakom årets största hit. Dansa pausa har sålt guld och ligger just nu etta på Spotify, etta på Sverigetopplistan och bandet har precis skrivit sitt första skivkontrakt med Warner Music.

Press contact

<divPNTZ Vägen Ut HB
info@panetoz.com

Privacy Policy - Terms of use