Pressbilder

Pressbild 1

Pressbild 1, Foto: Saga Berlin, Niceguzz

 

Pressbild 2, Foto: Saga Berlin, Niceguzz

Pressmeddelanden

http://www.mynewsdesk.com/
 • Music for the eyes – Matti Bye gästar Värmlands Museum

  Konsertserien Music for the Eyes fortsätter under hösten 2023. Välkomna till filmvisning och livemusik på Värmland Museum. Den 18 oktober kl 18.30 spelar Matti Bye (piano och celesta), Anna Lindal (fiol) och Johan Berthling (kontrabas) till filmen Gunnar Hedes saga, som är en dramatisering av Selma Lagerlöfs ”En herrgårdssägen”. Biljetter släpps fredag 22 september, via tickster.com.

 • FRÖKEN ELVIS JUL – en tradition vi inte vill vara utan

  FRÖKEN ELVIS JUL – en tradition vi inte vill vara utan En kväll med humor, värme, lite allvar och en jädrans massa instrument! Fröken Elvis populära julturné blir i år den fjärde upplagan, och har blivit till en kär tradition för både publiken och för bandet.

 • Garmin lanserar sin nya smartwatch vívoactive 5

  Coachning direkt på handleden, personligt anpassade insikter kring hälsa, detaljerad sömnstatistik och sömncoachning. Allt detta och mycket mer finns i Garmins senaste smartklocka med en fantastisk AMOLED-display - till ett överkomligt pris.

 • blink-182 släpper nya albumet “ONE MORE TIME…” den 20 oktober

  Fredagen den 20 oktober släpper blink-182 sitt nya, efterlängtade album ”ONE MORE TIME…” via Columbia Records. Detta är första albumet med bandets originaluppsättning Mark Hoppus (bas och sång), Tom DeLonge (gitarr och sång) och Travis Barker (trummor) sedan 2011. Redan i morgon torsdag släpps nya singeln och musikvideon ”ONE MORE TIME”.

 • OMD [UK] till Sverige nästa år!

  OMD är idag ett av Englands mest älskade band och nu har vi äran att åter kunna presentera dem på svenska scener – 24 januari på Münchenbryggeriet i Stockholm, och 25 januari på Trädgår’n i Göteborg. Biljettsläpp fredag 22 september klockan 10.00 via Luger.se!

 • Turnéaktuella Lena Willemark invald i Swedish Music Hall of Fame.

  Det finns så många aspekter på Lena Willemark. Med en enkel summering är hon en av Nordens mest mångsidiga röster och musiker alla genrer inkluderade. Men basen har alltid funnits i den folkmusik som formades av hennes uppväxt i Älvdalen i Dalarna. 2019 var hon med på det Grammisvinnande albumet ”Svenska röster” och tolkade då bland annat en rad tidigare invalda i Swedish Music Hall of Fame.

 • "American Ladies in the House” på turné i oktober med gospel, soul och bluesmusik!

  Terrie Odabi, Annika Chambers och Lady A har alla sina rötter från gospeln vilket präglat deras soul och bluesmusik. Nu tar de med sig sina musikaliska rötter till Sverige med "American Ladies in the House”. Turnépremiär blir det den 18:e oktober i Norrköping. Senast Terrie Odabi och Annika Chambers besökte Sverige hyllades de av både publik och i media.

 • Malou Bergs musikverk ”LightSongs” – kronan på Plejadsviten

  Malou Bergs nya musikverk ”LightSongs” lyfter nu och flödar ut över världen! Det är det nionde albumet i Plejadsviten som Malou Berg arbetat med i 25 år. Det är ett konstverk i sig med 15 sånger med nästan 3 timmar tidlös och universell musik – och fantastiska bilder och texter i den mångsidiga CD-boxen med tre CD-skivor. Toner och röster svävar fritt i livsbejakande, meditativ musik.

 • Electric Boys - Grand Explosivos – ute nu!

  Conny Bloom kommenterar plattan: Äntligen släpps den!! Vår nya skiva Grand Explosivos är vår bästa partyplatta sen ”Groovus Maximus”.

 • JAMES ARTHUR SLÄPPER NYTT ALBUM OCH ÅKER PÅ OMFATTANDE TURNÉ

  Efter att nyligen släppt låtarna ”Blindside” och ”A Year Ago” meddelar den multiplatinabelönade artisten James Arthur att hans kommande femte album ”Bitter Sweet Love” släpps den 26 januari 2024! James kan samtidigt avslöja att han återvänder till Europa med en omfattande turné och den 15 februari kommer han till Sverige för en spelning på Filadelfia i Stockholm!

 • Jessica Falk släpper EP:n ”SURVIVORS” idag Nashvilles låtskrivar- och musikerelit

  Idag 15 september släpper countrypopsångerskan och pianisten Jessica Falk EP:n ”SURVIVORS”. Musiken och texterna har fått växa fram under några år i Nashville, där låtarna är skrivna och inspelade tillsammans med Nashvilles låtskrivar- och musikerelit.

 • Pianisten Fabrizio Paterlini släpper albumet Riverscape den 6 oktober och fokussingeln ‘DISCOVERIES’ är ute nu!

  Pianisten Fabrizio Paterlini släpper albumet Riverscape den 6 oktober och fokussingeln ‘DISCOVERIES’ är ute nu

 • Bo Kaspers Orkesters släpper första musiken från kommande albumet; singeln "När du landat (har jag vaknat)"

  Bo Kaspers Orkester är ett av Sveriges mest älskade band och deras musik ger oss ett soundtrack till livet. Själen finns alltid där tillsammans med texter och melodier som berör; just det hör vi i bandets nya singel ”När du landat (har jag vaknat)” som släpps idag. Det är första smakprovet från deras efterlängtade nya, och fjortonde, album ”Landet vi ärvde” som kommer den 6 oktober.

 • Petter presenterar idag jubileumsalbumet ’Vart trött sen 98’

  Hyllade artisten Petter firar 25 år som artist - 1998 kom ikoniska debutalbumet Mitt sjätte sinne. I samband med jubiléet släpper han idag albumet 'Vart trött sen 98'. Albumet innehåller nyversioner, b-sidor, artistsamarbeten och låtar som funnits med men av olika anledningar inte släppts ännu. Ett spann låtskatter från 1998 fram till nutid.

 • MOLLY HAMMAR SLÄPPER LEDMOTIVET DEEP DOWN (FROM THE FILM ’AVGRUNDEN’) • PAULA JIVÈN SLÄPPER BONUSSPÅRET PLUTO

  Paula Jivén släpper bonusspåret "Pluto" till sin senaste EP "Home". Låten är skriven av henne och Sam Nicolosi och är en gitarr-driven produktion. I musikvideon är Jivéns gitarrist Theo med och den är inspelad i ett tomt konstgalleri. Temat är att känna sig övergiven och ensam.

 • Allente och Warner Bros. Discovery hyllar Allsvenskan - finalisterna klara i Årets Sportbar

  Valet är gjort och kandidaterna granskade. Inför avslutningen av Allsvenskan står det nu klart att El Classico (Borås), John Scotts Avenyn (Göteborg) och Sir Toby´s (Malmö) har chansen att bli Årets Sportbar, ett initiativ från Allente och Warner Bros. Discovery för att hylla Allsvenskan.

 • Boiler Room & YEAR0001 presenterar: RIFT Stockholm 2023

  Tidigare har vi meddelat att ikoniska Boiler Room återvänder till Stockholm den 28 oktober. Intresset var enormt när biljetterna släpptes och det blev snabbt helt utsålt. Nu har vi glädjen att berätta att Boiler Room intar B-K (Frihamnen) även fredagen den 27 oktober – denna gång med YEAR0001 för att tillsammans presentera RIFT Stockholm 2023.

 • Adam Börjesson blir ny Head of Agency för Live Nation Sverige och Luger

  Adam Börjesson blir ny ansvarig för agenturverksamheten på Live Nation och Luger. Samordningen av de båda ledande agenturerna är ett strategiskt led i att ytterligare stärka organisationen för att skapa ännu bättre förutsättningar för agenturernas artister, arrangörer och partners. Adam Börjesson kommer senast från rollen som Head of Commercial Development på Amuse. I tillägg internrekryteras Juli

 • Camerata Nordica Chamber Ensemble på turné med Forellkvintetten

  Upplev Franz Schuberts glädjefyllda Forellkvintetten och upptäck den sällsynta skönheten i Ralph Vaughan Williams enastående och relativt nyupptäckta pianokvintett tillsammans med några av våra mest framstående kammarmusiker.

Press/TV

PNTZ Vägen Ut HB
info@panetoz.com
Privacy Policy - Terms of use